Assieraden maken


Creatief omgaan met de as van de overledene? Laat assieraden maken


We kennen allemaal het klassieke beeld van de asbestemming. Bij het woord asbestemming wordt direct gedacht aan een urn met daarin de as van de overledene. Na de crematie wordt de vraag gesteld wat jullie willen doen met de as van jullie dierbare. Dit wordt de asbestemming genoemd. Er zijn verschillende eindbestemmingen mogelijk met de as van jullie dierbare.
Vaak wordt de as mee naar huis genomen, uitgestrooid, begraven of in een urnenmuur bewaard. Naast deze opties is het verwerken van de as in een sieraad ook bekender geworden. Hierbij wordt een deel van de as verwerkt in een door jullie uitgekozen sieraad. Dit kan een ring, hangertje, armband en nog veel meer zijn. Deze wijze van asbestemming is jullie dierbare toch nog op een speciale manier bij jullie. Omdat ieder mens uniek is en ik graag met jullie meedenk naar meer mogelijkheden. Geef ik jullie een kijkje in de creatieve ‘keuken’ naar de mogelijkheden van assieraden maken.

Sfeer Design.com


Ik hou ontzettend van unieke items en kwam in mijn zoektocht naar andere asbestemmingen een leuk adresje tegen. Hierbij een kleine impressie van de producten die allemaal gemaakt kunnen worden.
Heb je toch nog een ander idee.. leg het gewoon voor. Geen idee is te gek!
Neem eens een kijkje op www.sfeer-design.com.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen