Hoe geven wij samen de beste invulling?


Liefde, troost en begrip met aandacht voor detail


Bij De Dageraad uitvaartverzorging krijgt u goede begeleiding en heeft u één aanspreekpunt. U wordt met liefde, troost, rust en begrip geholpen.
Hierbij staat transparantie en duidelijkheid hoog in het vaandel. De hele week naar de dag van de uitvaart toe krijgt u professionele begeleiding.

Vanaf het moment dat jullie mij bellen zal ik alle officiële formaliteiten uit handen nemen zodat jullie de tijd krijgen om te rouwen.


Willen jullie bijvoorbeeld liever zelf aangifte van overlijden doen bij de gemeente dan mag dat natuurlijk.
Samen geven we vorm en inhoud aan de afscheidsceremonie. Er zal veel aan bod komen en wij blijven met elkaar in gesprek over diverse mogelijkheden en ideeën. Zo zorgen wij voor afscheid dat bij u en uw dierbare aansluit.
Er is alle ruimte om het afscheid vorm te geven zoals jullie dat willen. Willen jullie het liefst veel zelf doen dan ben ik daar als vraagbaak en geef ik de handvaten. Zodat jullie verder kunnen. Een uitvaart kent verschillende aspecten daar waar gewenst help ik mee. Bepaalde dingen zijn noodzakelijk en andere meer een wens.

Één vast aanspreekpunt is wel zo fijn!


Bij mij hebben jullie de hele periode naar de uitvaart toe één vast aanspreekpunt. Daarbij kan de persoonlijke aandacht gegarandeerd worden.
Het is jullie dierbare dus jullie houden de regie in handen. Vanaf het eerste gesprek gaan we samen kijken hoe de uitvaart en de dagen naar de dag van de uitvaart eruit moeten komen te zien.
Denk hierbij aan: de locatie, de keuze tussen begraven of cremeren, het moment waarop de kist gesloten zal worden, de kleding, bloemen of juist niet, de berichtgeving, de invulling van de laatste dag, catering, muziek en niet geheel onbelangrijk de rituelen die plaats moeten vinden.
De dagen voorafgaand aan de uitvaart houden we dagelijks contact over de verschillende details en uiteraard over het kostenplaatje. Ook kom ik dagelijks langs bij de overledene als jullie voor een thuisopbaring kiezen. Op de dag van de uitvaart zelf ben ik er om ervoor te zorgen dat het afscheid naar wens verloopt.

Ik zal voor zowel jullie als de genodigden het aanspreekpunt zijn.


Daarbij worden jullie ontlast en kunnen helemaal in het moment opgaan.
Afscheid nemen is nooit leuk, maar we zullen er samen het beste van maken zodat jullie ooit op een dag naar deze moeilijke tijd mogen terugkijken met een kleine glimlach van voldoening en trots.
En waar mogen jullie dan trots op zijn? Ik kan mij goed voorstellen dat deze gedachte door jullie heengaat. Trots op het afscheid zoals jullie dat hebben samengesteld en graag wilde realiseren.
Trots op een mooie herinnering om later aan te terug te denken en te bewaren in het hart. Een afscheid waarbij jullie de liefde laten zien wat jullie voor de overledene hebben gevoeld. En de liefde die jullie met elkaar hebben gedeeld.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen