Professionele begeleiding


Direct contact bij overlijden. Professionele begeleiding met aandacht voor de kleinste details.


Bij de Dageraad Uitvaartverzorging kiezen wij voor een informele benadering. Omdat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden.
Daarom zijn wij altijd bereikbaar! U heeft direct contact bij overlijden. De hele week naar de dag van de uitvaart toe krijgt u professionele begeleiding.

Vanaf het moment dat jullie mij bellen zal ik alle officiële formaliteiten uit handen nemen zodat jullie de tijd krijgen om te rouwen.


Willen jullie bijvoorbeeld liever zelf aangifte van overlijden doen bij de gemeente dan mag dat natuurlijk.
Samen geven we vorm en inhoud aan de afscheidsceremonie. Er zal veel aan bod komen en wij blijven met elkaar in gesprek over diverse mogelijkheden en ideeën. Zo zorgen wij voor een afscheid dat bij u en uw dierbare aansluit.
Er is alle ruimte om het afscheid vorm te geven zoals jullie dat willen. Willen jullie het liefst veel zelf doen dan ben ik daar als vraagbaak en geef ik de handvatten. Een uitvaart kent verschillende aspecten daar waar gewenst help ik mee. Bepaalde dingen zijn noodzakelijk en andere meer een wens. Denk aan een uitvaart met beeld

Één vast aanspreekpunt is wel zo fijn!


Bij mij hebben jullie de hele periode naar de uitvaart toe één vast aanspreekpunt. Daarbij kan de persoonlijke aandacht gegarandeerd worden.
Het is jullie dierbare dus jullie houden de regie in handen. Vanaf het eerste gesprek gaan we samen kijken hoe de uitvaart en de dagen naar de dag van de uitvaart eruit moeten komen te zien.
Denk hierbij aan: de locatie, de keuze tussen begraven of cremeren, het moment waarop de kist gesloten zal worden, de kleding, bloemen of juist niet, de berichtgeving, de invulling van de laatste dag, catering, muziek en niet geheel onbelangrijk de rituelen die plaats moeten vinden.
De dagen voorafgaand aan de uitvaart houden we dagelijks contact over de verschillende details en uiteraard over het kostenplaatje. Willen jullie een uitvaart met beeld. Denk hierbij aan een live stream uitvaart. Dan zal ik dat voor jullie regelen. Zo is iedereen die niet aanwezig kon zijn er toch nog bij. Op de dag van de uitvaart zelf ben ik er om ervoor te zorgen dat het afscheid naar wens verloopt.

Ik zal voor zowel jullie als de genodigden het aanspreekpunt zijn.


Daarbij worden jullie ontlast en kunnen helemaal in het moment opgaan.
Afscheid nemen is nooit leuk, maar we zullen er samen het beste van maken zodat jullie ooit op een dag naar deze moeilijke tijd mogen terugkijken met een kleine glimlach van voldoening en trots.
En waar mogen jullie dan trots op zijn? Ik kan mij goed voorstellen dat deze gedachte door jullie heengaat. Trots op het afscheid zoals jullie dat hebben samengesteld en graag wilde realiseren.
Trots op een mooie herinnering om later aan terug te denken en te bewaren in het hart. Een afscheid waarbij jullie de liefde laten zien wat jullie voor de overledene hebben gevoeld. En de liefde die jullie met elkaar hebben gedeeld.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen