Rouwbloemen


Wij bieden een prachtige collectie aan bloemen. Ga naar www.topbloemen.nl/rouwbloemen & gebruik vouchercode: DAGERAAD voor gratis bezorging


Wij bezorgen uw bloemen direct op de uitvaartlocatie.
Een klein overzicht van rouwbloemen uit ons assortiment. Neem contact met ons op voor het volledige overzicht. Bloemen zeggen iets over de persoon. Door deze zorgvuldig uit te kiezen, breng je een liefdevolle boodschap over zonder dat daar woorden aan te pas komen.

Bloemen meenemen


Veel mensen nemen bloemen mee naar de uitvaart van een dierbare. Door bloemen mee te nemen laat je ook zien dat je met de rouwende familie meeleeft.
De rouwende familie zorgt vaak zelf voor een kiststuk. Tijdens de dienst ziet het er prachtig uit. In een rouwstuk kan je emotie kwijt. Soms schieten woorden te kort.

Een enkele bloem


Veel mensen nemen een boeket of enkele bloem mee naar een uitvaart.
Het is een manier om te laten zien dat je meeleeft met de rouwende familie. Vaak omdat iemand de behoefte voelt om nog iets te kunnen doen.
Met als resultaat een zee aan bloemen met onuitgesproken liefdevolle woorden.
Bloemen geven de mogelijkheid om echt iets over de persoon te vertellen zonder dat dit in woorden hoeft te worden uitgedrukt. Want vaak schieten woorden te kort. En soms worden (lief bedoeld) de verkeerde woorden uitgesproken. Zeg het dan met bloemen.
Het mooie aan bloemen is dat de familie achteraf nog kan bepalen wat zij met de bloemen gaan doen. Achterlaten op de begraafplaats of het crematorium. Of mee naar huis nemen om er nog even van te kunnen genieten.
Klik hier voor inspiratie over rouwbloemen na de uitvaart.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen