Een uitvaart in Almere


Geheel in lijn en stijl met uw wensen


Wij zijn werkzaam in de regio Almere. In Almere ligt o.a. de mooie begraafplaats en crematorium van Yarden beschikbaar. Voor een passend afscheid zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.
De uiteindelijke bestemming; begrafenis of crematie kunnen we samen bespreken.

Misschien hebben jullie hier al over nagedacht en weten jullie precies wat er moet gebeuren en hoe het afscheid eruit moet komen te zien.
Ook dan ben ik daar om ervoor te zorgen dat alles in goede banen verloopt. Jullie mogen mij inzetten op mijn expertise en ervaring. Wellicht dat jullie ontzettend goede ideeën hebben.
Maar dat in de praktijk lastig uit te voeren is. Ik zal dan mijn uiterste best doen om naar een passende oplossing te zoeken.

Ik ben er voor jullie! Begin maar met praten. Als zelfstandig uitvaartplanner ben ik er om mensen te begeleiden over een pad van veel meer mogelijkheden.
Dit voorkomt dat de geest van de overledene hen kan volgen en om kwade geesten op een dwaalspoor te brengen.
Ik help bij het vormgeven van een afscheid zoals je was, zoals je in het leven stond, een portret van jezelf. Ik zal ervoor zorgen dat jullie wensen worden gehoord en dat we invulling geven aan één van de misschien wel verdrietigste dagen van jullie leven. Samen zorgen wij dan voor een afscheid dat bij jullie dierbare past.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen