Een uitvaart in Amsterdam


Amsterdam is een stad met ontzettend veel verschillende culturen en nationaliteiten. Veel inwoners, toeristen en internationale studenten.


In Amsterdam zijn er veel verschillende locaties om een afscheid te organiseren.
Ik begrijp dat ik met mijn Hindoestaans Surinaamse uiterlijk voornamelijk de multiculturele samenleving aanspreek - voor als wij zelf afscheid moeten nemen – , maar ik ben er voor iedereen. Van alle leeftijden, alle achtergronden en alle overtuigingen.

Hoe uiten we onszelf?


Ons hele leven zijn we bezig om onszelf op verschillende manieren uit te drukken. Dat doen we door onze verschijning. Denk aan de kleding keuze, make-up of kapsels waarmee we voor de dag komen.
Ook ons werk en de hobby’s wat wij beoefenen zijn een groot onderdeel van de persoon zoals wij willen dat andere ons zien. Als uitvaartondernemer hecht ik veel waarde aan deze eigenschappen. Dat maakt iemand namelijk uniek.
Een afscheid zou daarom ook een weerspiegeling moeten zijn van iemands leven. Of dat nou een sober of eenzaam leven is geweest of juist heel uitbundig. Het leven mag gevierd worden. Hoe herinner je iemands leven? En hoe laat je blijken wat iemand heeft betekend in jouw leven?

Samen geven we vorm en inhoud aan de afscheidsceremonie.


Denk aan: speeches, muziek, gedichten, foto's, film.
Met deze persoonlijke aandacht en oog voor detail zorgen wij voor een afscheid dat bij u en uw dierbare aansluit. In Amsterdam kan er op verschillende locaties afscheid genomen worden.
Denk aan De Nieuwe Ooster, Westgaarde, Uitvaartcentrum Zuid, Buitenveldert, Santa Barbara en het uitvaartlocatie/afscheidshuis-Amsterdam-Zuidoost bij. Willen jullie liever ergens ander een afscheid organiseren dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen