Het werkgebied in Flevoland


Werkzaam in Flevoland en omstreken.


In de regio Flevoland zijn er weinig multiculturele uitvaartplanners. Ik ben er uiteraard voor iedereen; ongeacht waar en of u verzekerd bent en ongeacht wat uw achtergrond is. Daar wordt bij de Dageraad geen verschil in gemaakt.
Ik ben bekend met diverse heilige rituelen van de multiculturele samenleving. Voor de Surinaamse gemeenschap is dat bijvoorbeeld de Singi neti, de Hindoestanen hebben de rituelen met de puja’s en voor onze Moslim broeders en zusters is dat o.a. het bidden van het Djanazah gebed.

Wij zijn werkzaam in de onderstaande steden


Neem gerust contact met ons op.
Uitvaartverzorging in Almere
Uitvaartverzorging in Dronten
Uitvaartverzorging in Lelystad
Uitvaartverzorging in Noordoostpolder
Uitvaartverzorging in Zeewolde

Het pad der mogelijkheden


Samen gaan wij een wandeling maken door de wereld van de uitvaart. Uiteraard houden we rekening met alle rituelen en tradities. Zijn er speciale wensen? Dan gaan we daar samen invulling aan geven.
Of het nou om een thuisopbaring gaat, een 24-uurskamer of een afscheid in een uitvaartcentrum.
Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden. Gaan jullie maar praten. Ik zal luisteren en samen met jullie kijken hoe we het afscheid precies gaan invullen.
Vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van de uitvaart zullen wij steeds met elkaar in contact zijn zodat er aan jullie wensen wordt voldaan.
Het kan ook zijn dat jullie dierbare een speciale plek had en jullie daar graag afscheid willen nemen. Of misschien willen jullie de laatste rit langs deze speciale plek rijden. Genoeg om rustig over na te denken.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen