uitvaartmuziek en livestream uitvaart


Een belangrijk onderdeel van de uitvaart is de muziekkeuze. En de keuze of er een livestream moet komen.


Wij werken met betrouwbare partijen om een livestream te realiseren. En bezitten over een breed scala aan muzieknummers.
Vaak worden er nummers gekozen waar de overledene vaak naar geluisterd heeft.
Of nummers waar herinneringen weer even tot leven komen. Muziek kan makkelijk gedownload worden via deze website.

Muziek doet leven!


Met muziek kan soms zoveel meer gezegd worden dan met een speech. Op de dag van de uitvaart is het ontzettend moeilijk om uit je woorden te komen.
De één lukt het wat beter dan de ander, maar over het algemeen is het een behoorlijke opgave. Door het verlies voel je een brok in je keel. Toch wil je laten weten wat voor impact het verlies betekent.

Muziek raakt iets in ons diep van binnen en vaak komt er emotie los.


Deze emotie kan van alles zijn: een huilbui, de slappe lach of een stille glimlach. Er wordt weer stilgestaan bij dat ene mooie, emotionele, grappige of intieme moment.
Daarna volgt direct de ‘klap’. Het besef dat jullie dierbare er niet meer is en jullie blij en dankbaar zijn dat jullie deze kostbare herinneringen mogen bezitten.

Naast muzieknummers die in de aula kunnen worden afgespeeld.


Zijn er nog een aantal andere prachtige mogelijkheden om een muzikale stem te geven aan een uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan live muziek.
De muzikanten zullen met hun instrumenten iedere muzieknoot met liefde spelen. Of een zangkoor. Wellicht dat jullie dierbare zelf in een koor heeft gezongen.
Hoe mooi is het dan dat het koor een laatste groet brengt door een nummer op te dragen aan jullie dierbare. Of voor een zanger die een laatste eerbetoon brengt.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen