De uitvaartverzorger


Met jaren ervaring opzak staan wij u bij. In deze emotionele gebeurtenis.


Bij de Dageraad uitvaartverzorging heeft u één aanspreekpunt. Dus één uitvaartverzorger die u met met liefde begeleidt.
Wij proberen met onze expertise het verlies om te zetten in een kostbare herinnering.

Hoe herinner je iemands leven?


En hoe laat je blijken wat iemand heeft betekend in jouw leven?
Samen geven we vorm en inhoud aan de afscheidsceremonie. Speeches, muziek, gedichten, foto's, film. Met deze persoonlijke aandacht en oog voor detail zorgen wij voor afscheid dat bij u en uw dierbare aansluit.

Afscheid nemen zoals je was!


Ieder mens is uniek. Daar hoort een passend afscheid bij. Als het moment komt, hoop ik dat jouw dierbaren afscheid van je nemen zoals je was. En daar draag ik met liefde een steentje aan bij.
Ik ben Rashida Alberts. Na vijftien jaar ben ik eindelijk mijn droom werkelijkheid aan het maken. Ik heb het roer omgegooid naar uitvaartondernemer/ uitvaartverzorger. Ik help bij het vormgeven van een afscheid zoals je was en in het leven stond. Afscheid van een leven zou, naar mijn inziens, een ultiem portret van iemand moeten zijn.
Als dertiger ben ik een groen blaadje in de uitvaartwereld. Ik begrijp dat ik met mijn Surinaamse uiterlijk voornamelijk de multiculturele samenleving aanspreek, - voor als wij zelf afscheid moeten nemen – maar ik ben er voor iedereen.
Van alle leeftijden, alle achtergronden en alle overtuigingen.

Direct contact


Bent u benieuwd naar de kosten van een uitvaart. Of is er iemand overleden?
Neem contact met mij op.
06 814 85 213
info@dedageraad-uitvaartverzorging.nl
Stuur een bericht

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen