Uitvaart Lelystad


Eén van de eerste stappen na overlijden is aangifte van overlijden doen. Dat is een wettelijke formaliteit waaraan voldaan moet worden.


Om een uitvaart in Lelystad te organiseren. Kan er gebruik gemaakt worden van uitvaartlocatie/uitvaartcentrum-crematorium Olandhorst.
Ondanks dat Lelystad de hoofdstad is van Flevoland. Is er maar één crematorium en begraafplaats. Dat maakt het afscheid niet minder mooi. Willen jullie liever ergens heen dan kunnen we natuurlijk kijken waar en of de andere locatie mogelijk is.

In Lelystad; het hartje van de polder ben ik gevestigd en werkzaam.


In Lelystad is er één begraafplaats en crematorium. Zoals in de volksmond wordt gezegd “bij Yarden”. Dat klopt inderdaad. In het uitvaartcentrum Olandhorst wordt er vaak afscheid genomen.
Wist u dat jullie ook kunnen uitwijken naar andere locaties. Is het afscheid heel intiem dan kan het afscheid ook thuis gehouden worden.
Op de laatste dag neem ik dan jullie dierbare mee voor de crematie. Of we gaan vanuit huis direct naar de begraafplaats om te begraven en slaan daar het “verplichte” aula uurtje over.

Invulling van de uitvaart in Lelystad


Samen gaan wij invulling geven aan het afscheid.
Wat past het beste bij jullie dierbare? Een afscheid in de kroeg? Of een etentje na afloop? Misschien wel een opbaring in de tuin? Of de hobbykamer. Bij iedere keuze is het goed om even na te denken wat jullie dierbare graag had gewild.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen