Uitvaartverzorger


Onze uitvaartverzorger biedt u professionele begeleiding met aandacht voor de kleinste details.


Uitvaartonderneming; de Dageraad Uitvaartverzorging kiest voor een informele benadering. Omdat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden.
Daarom zijn wij altijd bereikbaar! En heeft u één uitvaartverzorger die de hele week tot aan de dag van de uitvaart toe bereikbaar is. Uiteraard is de uitvaartverzorger ook bereikbaar voor de nodige nazorg.

Vanaf het moment dat jullie mij bellen zal ik alle officiële formaliteiten uit handen nemen zodat jullie de tijd krijgen om te rouwen.


Vanuit de uitvaartonderneming doen wij de aangifte, maar willen jullie dat liever zelf doen dan mag dat natuurlijk.
Samen geven we vorm en inhoud aan de afscheidsceremonie. Er zal veel aan bod komen en wij blijven met elkaar in gesprek over diverse mogelijkheden en ideeën. Zo zorgen wij voor een afscheid dat bij u en uw dierbare aansluit.
Er is alle ruimte om het afscheid vorm te geven zoals jullie dat willen. Willen jullie het liefst veel zelf doen dan ben ik daar als uitvaartverzorger en vraagbaak. Een uitvaart kent verschillende aspecten daar waar gewenst help ik mee. Bepaalde dingen zijn noodzakelijk en andere meer een wens. Denk aan een uitvaart met beeld

Één vast aanspreekpunt is wel zo fijn!


Bij mij hebben jullie de hele periode naar de uitvaart toe één vast aanspreekpunt. Daarbij kan de persoonlijke aandacht gegarandeerd worden.
Het is jullie dierbare dus jullie houden de regie in handen. Vanaf het eerste gesprek gaan we samen kijken hoe de uitvaart en de dagen naar de dag van de uitvaart eruit moeten komen te zien.
Denk hierbij aan: de locatie, de keuze tussen begraven of cremeren, het moment waarop de kist gesloten zal worden, de kleding, bloemen of juist niet, de berichtgeving, de invulling van de laatste dag, catering, muziek en niet geheel onbelangrijk de rituelen die plaats moeten vinden.
De dagen voorafgaand aan de uitvaart houden we dagelijks contact over de verschillende details en uiteraard over het kostenplaatje. Als uitvaartverzorger zal ik, indien gewenst, een livestream regelen. Zo is iedereen die niet op locatie kon komen er toch nog bij. Op de dag van de uitvaart zelf ben ik er om ervoor te zorgen dat het afscheid naar wens verloopt.

Ik zal voor zowel jullie als de genodigden het aanspreekpunt zijn.


Daarbij worden jullie ontlast en kunnen helemaal in het moment opgaan.
Afscheid nemen is nooit leuk, maar we zullen er samen het beste van maken zodat jullie ooit op een dag naar deze moeilijke tijd mogen terugkijken met een kleine glimlach van voldoening en trots.
En waar mogen jullie dan trots op zijn? Ik kan mij goed voorstellen dat deze gedachte door jullie heengaat. Trots op het afscheid zoals jullie dat hebben samengesteld en graag wilde realiseren.
Trots op een mooie herinnering om later aan terug te denken en te bewaren in het hart. Een afscheid waarbij jullie de liefde laten zien wat jullie voor de overledene hebben gevoeld. En de liefde die jullie met elkaar hebben gedeeld.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen