Uitvaartspecialist sterrenkindjes


Je kijkt uit naar een kind in je leven en nu moet je afscheid nemen.


Sterrenkindjes vragen om een specialistische uitvaartverzorger. Voor alle baby- & kinderuitvaarten hebben wij deze expertise in huis.
Een uitvaart van een kind doe je niet zomaar. Daar is expertise voor nodig. En heel veel liefde. Wij proberen samen met u het verlies om te zetten in een kostbare herinnering.

Hoe neem je afscheid van je kind, broertje, zusje of kleinkind?


Afscheid nemen van een wondertje is niet eerlijk. Ik heb mezelf daarin verdiept en weet hier een mooie invulling aan te geven.
Als ouders, maar ook als overgrootouders en broer of zus komen jullie in een emotionele achtbaan. Met erkenning aan alle emoties geven wij samen vorm aan een lieflijk afscheid.
Het leven – hoe kort ook – mag erkend worden. Samen kijken wij wat het beste past bij jullie gezin. En hoe wij jullie onvervulde wens een plekje kunnen geven. Dit kleine wondertje dat jullie mooie dromen gaf om naar uit te kijken, gaan wij lief en teder herinneren.

Leun maar even op mij


Het verlies van een kind is onnatuurlijk, het roept allerlei emoties op. Definitief afscheid nemen van een kindje is het meest vreselijke wat je kan overkomen.
Ik ben Sharida Alberts. Na jaren als social worker te hebben gewerkt, heb ik mijn carrière omgegooid naar uitvaartleider.
En niet zomaar een uitvaartleider, maar één die zich heeft gespecialiseerd in het afscheid van sterrenkindjes. Dit is een proces dat begeleid moet worden met 'fluwelen handschoenen'.
Wanneer het moment daar is, zorg ik ervoor dat de ceremonie met deze tederheid wordt verzorgd. Zodat u zich volledig kan concentreren op uw rouwproces.
“Leun maar even op mij”

Direct contact


Is er een kindje of baby overleden?
Neem contact met mij op. Voor een warm afscheid.
06 814 85 213
info@dedageraad-uitvaartverzorging.nl
Stuur een bericht

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon en e-mail


Stuur een bericht of bel bij overlijden direct met: 06 814 85 213
Uitvaart aanvragen